ERIKOISTUNUT kiinteistöyhtiöihin

Kiinteistöalaan erikoistunut ammattilainen

RE-Tili työskentelee pääasiassa erilaisten isännöitsijoiden, kiinteistökehittäjien, -omistajien, -sijoittajien, -välittäjien sekä kaikenlaisten kiinteistöyhtiöiden kanssa.

Kiinteistöyhtiöillä on selvästi lisääntynyt tarve veroasioissa, auditoinneissa, kirjanpidossa ja kiinteistöjen tukipalveluiden järjestämisessä.

Harjaantunut henkilökuntamme varmistaa, että kiinteistöyhtiölläsi on kestävä liiketoimintamalli tulevaisuutta varten. Meillä on sekä tietämys, että kokemus liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi.

Maksimoi hyödyt

Vahva kassavirta ja hyvä verosuunnittelu ovat kiinteistöyhtiön tärkein voimavara – verosuunnittelussa erikoisosaamisemme nousee keskiöön, sillä yhtiön tuloksen järjestely vaatii asunto-osakeyhtiö ja osakeyhtiölain tuntemuksen sekä taidon harmonisoida ne keskenään.

Pidämme huolta myös kiinteistöalan yhtiöiden ostoreskontrasta, vastikevalvonnasta ja palkanlaskennasta.

Minimoi kulut

Suurikin kiinteistöalan yhtiö saattaa kokea henkilökunnan supistamispaineita, kuitenkin tarve kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoiselle henkilökunnalle ei häviä.

Ulkoistettuna taloushallinto on äärimmäisen huoleton ja kulujen kannalta paras vaihtoehto. Työskentelemme myös niin tiiviisti asiakkaidemme kanssa ettet erota meitä omasta henkilökunnastasi.

Sovi huolellisesti

Vuokranantajan ja vuokralaisen tai kiinteistöosakeyhtiön ja yksittäisen osakkaan väliset suhteet voivat olla ajoittain myrskyisiä. Kun kapula lentää rattaisiin ja asettaa sopimukset kyseenalaiseksi, on elintärkeää ettei harmaita alueita ole.

RE-Tili on luovinut asiakkaidensa kanssa useista eri tilanteista menestyksekkästi – enemmin kuin usein kaikkia osapuolia tyydyttävästi. Jätä sopimusasioiden arviointi meidän huoleksemme.

Lähetä yhteydenottopyyntö